Мені ніхто не вірив, а я взяв і це зробив: Петро Порошенко вийшов і показав чого він добився для армії. Відео

Цю роботу ми почали ще у квітні. Ще тоді Фонд Порошенка виділив 50 мільйонів гривень – аванс за поставку одинадцяти нових бронемашин натовського стандарту. Це вперше, коли НОВА бронетехніка НАТО для Збройних Сил України закуповується ПРИВАТНИМ коштом. (щоб переглянути відео доскорольте до кіцня)

Весною мало хто вірив, що нам вдасться отримати на це ліцензію. І от неймовірне стало можливим. Три місяці напружених переговорів – і ми маємо експортну ліцензію на бойову техніку від Уряду Італії. Дякую за сприяння у цьому безпрецедентному питанні італійським урядовцям, послам та військовим аташе Італії в Києві, та України в Римі.

Вдячний Міністерству оборони України та Генеральному штабу Збройних Сил. Результат: такі новенькі, нафаршировані за останнім словом техніки бронемашини MLS SHIELD італійського виробництва вже скоро попрямують на фронт.

Перемога – це велика спільна справа. Навіть якщо хтось називає піаром меценатство та волонтерство. Бо найсильніша риса українців – це солідарність. ГО Справа Громад розпочинає збір другої частини коштів на ці першокласні бронемашини. Кожна ваша гривня множиться Фондом Петра Порошенка на два. Ви знаєте, це принцип нашої спільної роботи.

Разом – вдвічі ефективніше допомагаємо нашим військовим.Так, нашим воїнам потрібно більше броні. Від її кількості залежить наскільки швидко і вдало наше військо зможе провести контрнаступ і викинути рашистів геть з України.

Цього чекають мільйони українців. Коли це відбудеться, залежить від кожного з нас. Ми сильні, коли солідарні. Поки ви дофінансуєте закупівлю бронемашин, «Фонд Порошенка» вже готує кошти на нові проекти. Будемо тримати вас у курсі і звітувати за кожну гривню.

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights