Вчинок вартий поваги!Перший олігарх пішов! Рінат Ахметов тільки що вийшов і офіційно заявив: “Я більше так не можу, мною прийнято рішення розпочати…”

Бізнесмен Рінат Ахметов ухвалив без перебільшення безпрецедентне рішеня яке буде йому коштувати навіть не мільйонів а мільярдів стверджуються експерти

“Я ухвалив вимушене рішення про вихід моєї інвестиційної компанії SCM з медійного бізнесу. ЩО це означає для Укарїни?!

Цього тижня Медіа Група Україна відмовиться на користь держави від усіх ефірних та супутникових телевізійних ліцензій наших каналів та від ліцензій наших друкованих медіа в Україні.

Ми також припинимо діяльність онлайн-медіа МДУ”, – повідомив власник SCM. Таке рішення продиктоване набранням чинності законом “Про запобігання загрозам національній безпеці, пов’язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)”.

“Як найбільший приватний інвестор в економіку України я неодноразово говорив, що не був, не є і не буду олігархом. Короткий шестимісячний термін, визначений законом для продажу медіа активів, і російська військова агресія проти України не дають можливості компанії SCM продати медіабізнес на ринкових умовах”, – йдеться у заяві.

“За більш ніж 20 років, починаючи з 2000 року, ми разом із журналістами створили медіахолдинг, заснований на принципах свободи слова, правди та професіоналізму, що складається з 10 ефірних та супутникових телевізійних каналів, інтернет-ресурсів, друкованих ЗМІ та сучасної виробничої медійної екосистеми. Загальний обсяг інвестицій, вкладених у цей медіахолдинг, перевищив 1,5 млрд доларів”, – зазначається у заяві

Рінат Ахметов подякував журналістам за спільну працю та спільні успіхи. “Найбільша інвестиція – це внесок кожного з 4 000 журналістів та співробітників нашої медійної команди.

Завдяки вашій роботі канали “Україна” та “Україна 24” стали лідерами в Україні за аудиторією глядачів, а канали групи “Футбол” збирали мільйони вболівальників перед екранами. Тому мені важко ухвалювати рішення про вихід із медійного бізнесу”, – заявив Ахметов.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights