“Тут тобі не раді, вали назад в Росію”: Лорак обіцяють закидати тухлими яйцями і помідорами через майбутній концерт в Одесі

Опальна співачка Ані Лорак анонсувала на своїй сторінці в Instagram два концерти, які вона проведе в Одесі 16 і 17 серпня.

“Мої улюблені! Ми так чекали нашої зустрічі. Щаслива повідомити, що 16 і 17 серпня в Одесі, в клубі ITAKA, пройдуть 2 незабутніх шоу, де прозвучать найкращі пісні, а також ваші улюблені хіти українською мовою.

Рахую дні. Хочу обійняти вас моєю музикою”, – написала співачка, передає УНІАН.

Тільки от жителі України зовсім не раді такому її “поверненню”. Нагадаємо, вже кілька років Лорак живе і працює в Росії.

“Що, в Росії більше ніхто не слухає? Тільки на птахофабрики запрошують? Сподіваюся, концерти будуть зірвані”, “Можете не приїжджати, тухлими яйцями закидають”, “Сподіваюся, наші одесити запаслися тухлими яйцями і помідорами”, – пишуть коментатори під анонсом концерту.

Про це пише Telegram-канал “Світські хроніки”.

ТАкож стало відомо, що активісти прийшли з плакатами , на яких вони написали вимоги до Лорак про сплату податків. В результаті чого майбутній концерт співачки був зірваний.

Багато користувачів в коментарях розкритикували Ані Лорак, яка довго час жила і працювала в Росії під час війни на Донбасі:

“У Росії гроші закінчилися?”; “Як тебе пустили туди?”; “Я вас люблю, як співачку, але зовсім не поважаю, як людину”; “Ага, та сама морозна погода, яка була під час Революції Гідності, коли ви втекли в Росію…. Сподіваюся, ви більше не будете псувати настрій українцям своєю брудною присутністю”; “Ой, а як Вас до Києва занесло?”; “Ага, прям біля Гуччі…) Реклама суцільна, а не”улюблене місто”!”; “Вам же було соромно за Україну, ви ж зрадили її, а тепер повертаєтеся в”улюблене місто Київ”?”; “Зеленський особисто дозволив?  “; “Ага, можна подумати ти гуляла так у відкриту по Києву. Висадили з машини біля магазину, сфоткали і знову в машину… ось прогулянка по Києву”; “що ж вона тут забула?”; “Їдь давай назад до свого Кіркорова”; “Вам не страшно по вулицях ходити?”.

Зазначимо, вартість квитків на виступ співачки варіюється від 900 до 7,5 тисячі гривень. Вони вже є у продажу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights