Кім, українці вірили тобі! Негайно зупини це! Українці мають знати правду, що насправді твориться в Миколаєві! Люди – якщо ми і це пропустимо і з’їмо, то я просто не знаю…ВІДЕО

У Миколаєві відпускають коригувальників чи п’ята колона працює?

Інтернет-видання “Злочинності Ні” опублікувало статтю з прес-релізом обласної прокуратури про те, що затримано навідника-коригувальника, через який обстрілювалося наше місто.

Зважаючи на те, що лише позавчора ми були на суді у чергового зрадника, якому надали можливість вийти під заставу 700 тис. грн. Ми всі обурювалися через таку незначну суму.

И тут на тебе!

Так ось – нам повідомили, що вчора суддя Тишко встановив розмір застави коригувальнику, який спрямовував ракети на наше місто (про яке писало інтернет-видання), у розмірі 200 тис. грн! Завіса, блияти///Сума незначна – і є великий ризик, що він сховається від слідства. Світить там від 8 до 12 років.

Спроби наші сьогодні дізнатися про результат вчорашнього засідання в Центральному суді ні до чого не привели – практично всі брешуть, переводять стрілки, кидаються незнаючими.

Хоча ми лише просили показати нам результат вчорашнього засідання. Дірко із сьогоднішнього числа у відпустці, як і його помічник.

Ось такий морок.

Люди – якщо ми і це пропустимо та з’їмо, то тоді я просто не знаю…

Дуже сподіваємося, що ми помиляємось і нам надали неправильну інформацію. Інакше немає слів.
Вважаю, що Верховна Рада має терміново скасувати заставу за статтею 114 п.2https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmedcontrolnikolaev%2Fvideos%2F2344929745656815%2F&show_text=false&width=560&t=0

Дмитро Миколаївець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights