Байден сказав – Байден зробив! Щойно США офіційно заявили, що починають братися за сім’ю Путіна, Лаврова та Медведєва

Захід завдав РФ чергового санкційного удару. Цього разу обмежувальні заходи торкнулися сімей самого президента Володимира Путіна та топ-чиновників країни-агресора. Світ посилив санкції після того, як стало відомо про масові вбивства мешканців українського міста Буча.

Про це повідомили у Білому домі.

Йдеться про санкції щодо російської еліти та членів їхніх сімей, включаючи санкції щодо повнолітніх дітей президента Путіна, дружини та дочки міністра закордонних справ Лаврова, а також членів Ради безпеки Росії, включаючи колишнього президента та прем’єр-міністра Росії Дмитра Медведєва та прем’єр-міністр міністра Михайла Мішустіна

“Ці особи збагатилися за рахунок російського народу. Деякі з них несуть відповідальність за надання підтримки, необхідної для підтримки війни Путіна з Україною. Ця дія відрізає їх від фінансової системи США та заморожує всі активи, якими вони володіють у Сполучених Штатах”, – йдеться у повідомленні Білого дому.

ТАкож США вводять санкції проти “Сбербанку”, “Альфа-Банку”, фактично ріжуть економіу РФ по живому. Крмі того введено санкції проти дітей Путіна та міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights