Українці, Вам нагадати що наробив Порошенко? Ветеран АТО став на захист Зеленського, зламавши всю систему

Останнім часом на адресу нашого Президента лунає чимало критики. І скажу відверто: я теж не усім задоволений.

Проте я маю дещо сказати на адресу тих, хто завжди знає, як правильно керувати державою.З такими словами звернувся до українців ветеран АТО Євген Шевченко, на своїй сторінці у Фейсбук.

Подаємо його слова в оригіналі:

Починаючи із здобуття незалежності нашими президентами завжди ставали досвідчені політики.

Результат їх керування добре відомий – Україна є найбіднішою та найкорумпованішою країною Європи.

Аж ось українці обрали людину, яка ніколи не була в політиці, ніколи не перебувала на жодних державних посадах й немає жодного досвіду державного управління.

І це по-перше. А по-друге, в якому стані Володимир Зеленський отримав країну? Що нароби Порошенко за 5 років?

1. Триває війна, частина території окупована – це зовнішній ворог.

2. В середині країни процвітає олігархія та монополія – це внутрішній ворог.

3. Окрім того вся державна влада наскрізь корумпована і особливо це стосується прогнилої правоохоронної та судової систем. Додайте сюди акумульовані проблеми Мінську-2 та «формулу Штайнмаєра», які взагалі-то були узгоджені Порошенком (якщо хтось забув) ще 3 роки тому і дісталися новому президенту у спадок.

Володимир Зеленський при владі грубо кажучи півтора року, і ви, невгамовні критикани, справді вважаєте, що цього часу достатньо, аби людина, яка вперше у житті стала політиком і державним високопосадовцем вже зробила вам з України Сингапур? Серйозно?..

То я просто для порівняння наведу вам декілька прикладів: – згаданий мною Сингапур йшов із третього світу в перший 25 років. – Польша почала свій постсоціалістичний шлях у 1989 році, проте навіть після десяти років реформ інфляція в цій країні все ще складала 10% і лише у 2003 році, тобто через 14 років, вона вийшла на стабільні 1,3%. – Навіть маленькій Грузії, яка за територією в десять разів меньша від України, знадобилося п’ять років, аби почати цей шлях, і ще п’ять, аби вийти на початковий рівень сучасної цивілізації.

То може ми маємо дати нашому Президенту часу трошечки більше, ніж місяць або два? Бо він стоїть перед величезними викликами сьогодення і поки що тільки вчиться тому, як зробити Україну сильною, заможною, самодостатньою та квітучою!

І його команда вчиться разом із ним, бо на жаль всі ті, хто насправді знає, як керувати державою, вже працюють перукарями і таксистами.

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights