Дати їй 2600 гривень!Хто за?У судді Алли Лесько пенсія 177 571 грн. Однак їй виявилося замало і вона вирішила в суді оскаржити “маленьке нарахування

У судді Алли Лесько – 177 571 грн пенсія? А у Вас скільки- 1500 грн?За інформацією Пенсійного Фонду України, станом на січень 2020 року, більша частина пенсіонерів в Україні отримують пенсію від 1500 до 2000 грн., хоча деякі пенсійні виплати становлять 17690 грн.

Колишня членкиня Вищої ради правосуддя та суддя Верховного суду Алла Лесько отримує пенсію в 177 571 грн на місяць! (http://bit.ly/2Gp8bBr).Однак цього їй виявилося замало і вона вирішила через суд оскаржити “маленьке нарахування”.

Окружний адміністративний суд м.Києва задовольнив позов Лесько і тепер, якщо рішення не буде оскаржене в апеляції, Верховний суд має надати екссудді іншу довідку щодо заробітної плати, що дозволить збільшити її пенсію.

Адже хіба може екссуддя та член ВРП прожити на 177 тис грн. в місяць?Мені здається, що для такої високої еліти – це дуже невелика пенсія. Зауважую, що пенсією Алли Лесько можна забезпечити пенсійними виплатами 90 українців похилого віку.

Ігорь Бондарчук

Нагадуємо! Думка автора може не відображати думку редакції. Редакція не несе відповідальності за обґрунтованість і тлумачення думки автора, а сайт є лише носієм інформації.

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights