Б!да…Мaксuмaльнuй poзгoлoc!!! Поліцейський спричинив cтpaшнe ДТП і кинув людину помuрати. Вони навіть не намагались надати допомогу стікаючому кp0в’ю

УВАГА! ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ СПРИЧИНИВ ДТП І КИНУВ ПОСТРАЖДАЛОГО ПОМИРАТИ!ПОТРІБНА ДОПОМОГА В РОЗГОЛОСІ!

Сьогодні мій товариш Андрій Давидюк, їхав за кермом свого автомобіля Ланос по дорозі Городище-Рівне-Староконстянтинів. Неподалік Ізяславського перехрестя в напрямку Хмельницького сталось страшна аварія, винуватець якої — водій Міцубісі Педжеро, що вилетів на зустрічну смугу і на великій швидкості зіткнувся із Ланосом.

Водієм Міцубісі виявився АВЕРБУХ АРТЕМ МИКОЛАЙОВИЧ, 1988 року народження, який працює СТАРШИМ СЛІДЧИМ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО УПРАВЛІННЯ ПОЛІЦІЇ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ!

Спричинивши аварію, Авербух, разом із пасажирами — своїм батьком та другом, втекли з місця події! Вони навіть не намагались надати допомогу стікаючому кров’ю, втратившиму свідомість Андрію Давидюку.
При цьому в своєму авто вони також кинули напризволяще постраждалу внаслідок аварії пасажирку Грищенко, що отримала чисельні переломи.

Наразі Андрій і жінка, що перебувала в Міцубісі, госпіталізовані. Стан Андрія важкий, лікарі боряться за його життя.

ЗВЕРТАЮСЬ ДО ВСІХ — ПОТРІБЕН РОЗГОЛОС!
ПРОШУ РЕПОСТ!!!
НЕ ДАМО ПОЛІЦІЇ ВІДМАЗАТИ СВОГО І ЗАМ’ЯТИ ЦЮ СПРАВУ!
СТАРШИЙ СЛІДЧИЙ ПОЛІЦІЇ АВЕРБУХ НЕ ПОВИНЕН УНИКНУТИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!

Те, що він спричинив ДТП — це половина біди, а друга — це те, що він, будучи винним в аварії, кинув мого товариша помирати на дорозі в калюжі власної крові!

Я вже з’ясовую всі деталі і буду повідомляти новини та тримати ситуацію на контролі. Але вже зараз ми з вами повинні не дати замовчати цю історію! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights