“Раз вас не добили на Донбасі, буду добивати тут …”: Водій маршрутки накинувся на бійця АТО

Про інцидент стало відомо після того, як волонтер Ірина Білецька поділилася історією в соціальних мережах, передає Корупція.Інфо.

На своїй сторінці в Фейсбук жінка опублікувала зображення листування з бійцем АТО, який поскаржився їй на водія маршрутки.

За словами головного героя конфлікту водій зажадав, щоб йому в руки дали посвідчення учасника бойових дій, на що чоловік відповів відмовою, просто продемонструвавши його на відстані. Розігрався скандал і водій чугуївської маршрутки заявив, що “Раз вас не добили на Донеччині, буду добивати тут …”.

Після цього боєць АТО вирішив звернутися в диспетчерську, щоб дізнатися ім’я водія і написати на нього скаргу. Ще до того, як чоловік повернувся до маршрутки, водій зник.

За словами волонтера, яка розповсюдила цю історію, водій був звільнений.

І так друзі, знайомтеся:

Герой-водій Чугуївської маршрутки.

Це той випадок, коли персонаж цей клієнт для СБУ. Прошу максимальний репост. Нехай його знають всі !! Мабуть прийшов час дізнаватися цих сволот, не брати їх на роботу.

Я би їх відразу висилала за поребрик, до Вови Путіна.

Єдине, що приємно в цій історії, так це реакція роботодавця. Не встигли ми зателефонувати – даний персонаж був звільнений.

І величезна подяка керівнику автостанції за його громадянську позицію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights