Дякуємо вам друзі!Тепер почнеться! Тільки що стало відомо! Вже їдуть з усього світу. Ворогу тепер однозначно хана ВІДЕО

У Сєвєродонецьк увійшов “Іноземний легіон” бійців з усього світу: Гайдай повідомив про підкріплення.

На Луганщині тривають тяжкі бої українських воїнів із російськими окупантами. На допомогу захисникам України підійшли добровольці-іноземці з “Іноземного легіону”.

Вони пліч-о-пліч з українцями ведуть бої за український Сєвєродонецьк. Про це повідомили в Луганській обласній військово-цивільній адміністрації.

“Луганщині допомагає увесь світ: “Іноземний легіон” зайшов у Сєвєродонецьк. Бої за місто тривають”, – зазначили у коментарі до репортажу журналістів “Радіо Свобода” у Луганській ОВА.

Журналісти розповіли, що Сєвєродонецьк продовжують активно штурмувати російські війська. Під час бойових дій їм вдалося зайняти значну частину міста. У Сєвєродонецьку і далі точаться міські бої.

“ЗСУ намагаються закріпитися та підготуватися до контрнаступальних операцій. Їм на підмогу приїхали підрозділи іноземців із різних країн світу, які добровільно сформували окремий спецпідрозділ і воюють на боці України”, – повідомляють кореспонденти.

Бійці “Іноземного легіону” посилили штурмові групи українських захисників

“Вражає, як багато людей з усього світу зібралися разом і допомагають країні, яка потребує допомоги. Це дуже надихає, коли багато хлопців із різним досвідом навчаються пліч-о-пліч і стають волонтерами”, – зазначив Мет, який приїхав у Сєвєродонецьк з Австралії. Він висловив сподівання, що його приклад надихне ще більше людей допомогти Україні.

“Ця війна і для грузинів теж. Мені лише 20 років, але я відчуваю, що це правильно. Ми збираємося витіснити росіян з України. І не важливо, триватиме війна ще день чи три роки. Ми – на правильному боці історії. І ми подбаємо, щоб усі повернулися додому, до своїх родин. І хочемо переконатися, що окупантам те саме зробити не вдасться”, – розповів Зура Какалідзе з Грузії.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights