Не бачу сенсу далі це приховувати: правда про Зеленського, Ющенко вперше з 1991 – звернувся до народу, відкрuв все

Україна пройшла шлях від квазінації до політичної нації, яка прийме і зігріє будь-кого, незалежно від походження. У цьому питанні Україна наближаються до прикладу Америки.

Таку думку висловив третій президент України Віктор Ющенко в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону.

Ющенко позитивно відзначив роботу Володимира Зеленського як президента під час війни. Він наголосив, що зараз необхідно тримати солідарність нації та показувати всьому світу: “Сьогодні ми на лінії фронту”.

“ЗАРАЗ МИ ПОВИННІ ПРОДЕМОНСТРУВАТИ, ЩО МИ – ТА НАЦІОНАЛЬНА СИЛА, ЯКА ВОЛОДІЄ САМИМ СВЯТИМ ПОЧУТТЯМ – ДУХОМ. ЯКЩО У НАС Є ДУХ – НАМ ТІЛЬКИ ДАЙТЕ РЕСУРС. ОСОБЛИВО МІЛІТАРНИЙ. І МИ ПОСТАВИМО ВСЕ НА СВОЇ МІСЦЯ. А ЯКЩО ЙОГО НЕМАЄ… ОТ ПРИКЛАД АФГАНУ. 10 РОКІВ ФІНАНСУВАЛИ, ЗРОБИЛИ НАЙБІЛЬШІ МІЛІТАРНІ ВКЛАДЕННЯ В АРМІЮ. І ДЕ ВОНО? З ДРУГОЇ СТОРОНИ ВЖЕ. ТОМУ ЩО НЕ БУЛО ДУХУ ОПОРУ, НЕ БУЛО ДУХУ БОРОТЬБИ”, — СКАЗАВ ЮЩЕНКО.

На його думку, Україна за 30 років прийшла, попри всі випробування, “до головного почуття національного”.

“МИ УСВІДОМЛЮЄМО, ХТО МИ. Я ГОВОРЮ ЗАГАЛЬНО, БЕЗ НЮАНСІВ. ОЧЕВИДНО, Є 7%, ЯКІ НЕ ТАК ВВАЖАЮТЬ, АЛЕ В ЦІЛОМУ МИ РОЗУМІЄМО, ХТО МИ Є. ПРИЧОМУ, ЦЕ ДЛЯ МЕНЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВО: МИ ГОВОРИМО ПРО ПОЛІТИЧНУ НАЦІЮ, ДЕ Є МІСЦЕ ВСІМ. ЗА ЗРАЗОК Я МОЖУ БРАТИ СИТУАЦІЮ В АМЕРИЦІ. ТИ — АМЕРИКАНЕЦЬ, А ПОТІМ ДРУГИМ РЕЧЕННЯМ КАЖЕШ: ІРЛАНДСЬКОГО ПОХОДЖЕННЯ. МЕКСИКАНСЬКОГО. БУДЬ-ЯКОГО. ЦЕ КРАЇНА, ЯКА ЗІГРІЛА УСІХ, ЯКА ГАРМОНІЮ ЗРОБИЛА ДЛЯ УСІХ”, — СКАЗАВ ТРЕТІЙ ПРЕЗИДЕНТ І ЗАЗНАЧИВ, ЩО УКРАЇНА ЗАРАЗ НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ЦЬОГО.

0

SHARES

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights