Ніколи ці цукерки не давайте дітям!Вчора дівчинка отруїлася в дит-садку..Вона у критичн0му стані

Цукерка, ілюстративне фото, скріншот з відео

У Петербурзі дівчинка потрапила в лікарню, з’ївши цукерку з наркотиком, яку принесла додому з дитячого садка. Лікарі діагностували у дитини сильне отруєння метадоном.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!Підписатися

О дев’ятій годині вечора 13 квітня 2021 року бригада швидкої допомоги госпіталізувала семирічну дитину з гострим отруєнням. Дівчинка була в дуже важкому стані. Відомо, що сім’я дівчинки на профілактичному обліку не перебуває.

Зазначається, що цукерку з наркотиком вона принесла з дитячого садка і навіть встигла пригостити братів. Однак ті, на щастя, відбулися легким переляком. Поліція вже перевірила батьків – серед них наркоманів не знайшли. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Наразі поліція проводить перевірку після дивного отруєння маленької дівчинки цукеркою. Зі слів батьків дитини, того вечора, близько 19:30 вона з’їла цукерку, яку їй дали в дитячому садку, а вже кілька хвилин їй стало погано. Зараз слідчим належить з’ясувати, хто дав дитині цукерку з наркотиком

“Семирічну дівчинку госпіталізували з квартири будинку по Софійській вулиці з гострим пероральним отруєнням. Експертиза показала, що отруїлася вона наркотиком метадоном. Стан дитини важкий”, – розповіло “КП-Петербург” джерело в правоохоронних органах.

Дитсадок, скріншот: YouTube
Дитсадок, скріншот: YouTubeджерело

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights