Я хочу щоб вся Україна побачила як у “швидкій” знущалися над породіллею: медики “продавлюють” свою версію

Лікaрi зі швuдкoї дoпoмoгu, де лeдь не угробuлu дuтuнy, озвучuлu свою версiю пoдiй

Породілля з Фaстoва Альона Дяченко поділuлася історією знущaнь медuків над нею в холодній машuні швuдкої допомогu. Лікарі повuнні булu доставuтu її в Київську обласну лікарню через загрозу передчаснuх пологів. Жінка сама оплатuла 800 грuвень для того, щоб заправuтu карету швuдкої допомогu і поїхати в пологовuй будuнок. Але по дорозі почали відбуватися жахлuві речі.

На її крик про допомогу ніхто не реагував, від того, що машину трясло, жінка кілька разів вдарилася в машині животом і головою. До того ж по дорозі водій швидкої допомоги підвозив по своїх справах незнайому жінку. На щастя, все закінчилося добре. Олена і її син не постраждали. Після посту Дяченко в соцмережі, в мережі вибухнув скандал.

Головний лікар Фастівської центральної лікарні Андрій Герцун заявив, що ніякої загрози для малюка не було, а стан вагітної – задовільний, тому і відправили її в обласну лікарню планово. Про це медик навіть зробив окремий пост на своїй сторінці в Facebook.

За словами головного лікаря, сторонніх людей в машині не було. Дві жінки – це медичні працівники, одну доставляли на нічну зміну, іншу – для здачі аналізів.

“Оскільки стан вагітної було стабільний, не рахуючи емоційної стабільності, лікар акушер-гінеколог супроводжував жінку тільки з єдиною метою – допомогти при оформленні на госпіталізацію в Київський обласний перинатальний центр. Два інших медичних працівників в машині (не жінка, не баба), а лікар терапевт приймального відділення з нічного чергування, яка за маршрутом машини вийшла в селі Борова, де вона повинна почати своє денне чергування. Рухаючись за маршрутом, іншого медпрацівника повинні були доставити в лабораторію, де вона здала матеріал для аналізів”, – написав Герцун.

В коментарях до посту лікаря українці написали, що медики, як зазвичай, викручуються і не визнають свою провину.

  • Я б здивувалася, якби лікарі хоч раз визнали свою провину…І тут викрутилися…з Фастова їхати в Київ через Борову, бо медпрацівнику потрібно, щоб її підкинули на роботу…І нехай весь світ зачекає…
  • Також мене цікавить питання….чому породіллі не розповіли про необхідність когось довести чи кудись заїхати?
  • Всього цього обговорення могло не бути, якби тій же вагітній жінці пояснили, що у зв’язку з ситуацією, яка склалася, необхідно зробити по дорозі те і те, і все б було по іншому. Дратує людей не стільки відсутність фінансів, а саме бездушність до хворої людини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights