П0тр1бен рез0нанс щоб не зам”яли…Поліцейський кілька разів переїхав дівчину: “Р0збив машину і кинувся навть0ки….”жа*хіття просто….подробиці ш0кують

Національна поліція України. Фото: скріншот Youtube-відео

В Умані патрульний поліцейський під час бійки кілька разів переїхав автівкою жінку. Інцидент трапився увечері на початку лютого.

Журналістам видання “Про Все” вдалося зв’язатися з родичами постраждалої жінки.

Один із них стверджує, що того вечора 28-річна уманчанка разом із хлопцем та його сестрою поверталися додому і побачили бійку між кількома чоловіками та нібито намагалися розняти їх. Серед них був місцевий 24-річний правоохоронець. Останній своєю автівкою і переїхав жінку кілька разів.

“Вони виходили з кав’ярні, щоб іти додому, – розповідає родич постраждалої на умовах анонімності. – Помітили, що поруч відбувається якась сварка. Там був і цей поліцейський. Бився з двома молодиками. Вони втрутилися, відпихали тих чоловіків і його, щоб розборонити. Потім поліцейський сів у свою автівку, закрився і поїхав вперед. Дівчину підім’яло під колеса. Здав назад і знову переїхав її. Потім з пробуксовкою рвонув, щоб втекти. Через метрів 800, біля пошти, розбив машину і кинувся навтьоки”.

Постраждала вже пережила 7-годинну операцію. Медики дають обережні прогнози на відновлення. Кажуть, їй потрібно буде наново вчитися ходити. Якщо все буде добре, за пів року зможе пробувати пересуватися за допомогою палиці.

Винуватця затримали правоохоронці. У патрульній поліції Черкащини випадок підтвердили. Правоохоронець був змушений тікати від нападників і не помітив перед автомобілем людини.

“5 лютого, близько 1-ї години ночі, поліцейський взводу патрульної поліції в м. Умань став учасником бійки біля одного з закладів міста Умань. Намагаючись втекти від групи нападників, здійснив наїзд на пішохода. Усі учасники події відпочивали в одному закладі. Зараз тривають слідчі дії щодо цього факту і проводиться службове розслідування. Патрульний поліцейський відсторонений від несення службових обов’язків та співпрацює зі слідством”, – повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

Нагадає

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights