“Війна забирає кращих..”Валерій Залужний р0зповів українцям про тр*агедію: “Вічна пам’ять…”

Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний повідомив українцям про трагедію, яка сталася 16 лютого.

Як пише Politeka.net, на свій сторінці у Facebook Залужний повідомив, що саме й цей день, 16 лютого 2015-го року загинув кореспондент Телерадіостудія МО України Бриз капітан 3-го рангу Дмитро Лабуткін.

За його словами, трагедія сталася під час виконання військового обовʼязку Лабуткіним в районі міста Дебальцеве.

«Війна забирає кращих», – підкреслив Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ також повідомив, що за час широкомасштабної збройної агресії росії 8 журналістів загинули безпосередньо під час здійснення професійної діяльності, а 24 загинули як учасники бойових дій у лавах Сил оборони України та внаслідок ворожих обстрілів.

«Дякую вам, дорогі воєнкори та пресофіцери, за службу і правду! Завдяки вам Україна і весь вільний світ знає імена та обличчя своїх захисників і захисниць. Ви фіксуєте історію нашої боротьби і прийдешньої Перемоги. Ви робите Збройні Сили України справжнім брендом, рівень довіри до якого безпрецедентно високий. Зичу якнайшвидшої Перемоги! Сил і стійкості, натхнення і непохитної віри! Вічна пам’ять полеглим…Слава військовим журналістам, прес-офіцерам, офіцерам зі зв’язків з громадськістю! Слава Україні!», – написав Залужний на своїй сторінці.

Нагадаємо, 16 лютого — День військового журналіста в Україні.

Додамо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights