” Я маю на увазі перших осіб на той момент держави…”Павло Патарецький вечором розповів, чи можна було відстояти Крим у 2014 році

Засновник та командир спецпідрозділу «Хорт» Павло Патарецький заявив, що у 2014 році був шанс не допустити окупації та анексії Криму.

Павло Патарецький розповів, чи можна було відстояти Крим у 2014 році

Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Був такий складний поганий час, я хочу сказати, коли бути бійцем зі зброєю в руках, захищати свою землю було якось незрозуміло. Усі боялися взяти на себе відповідальність, я маю на увазі перших осіб на той момент держави», – розповідає Павло Патарецький командир спецпідрозділу «Хорт».

За його словами, у 2014 році ніхто навіть не віддавав нормальних наказів, говорили робити, як хочемо, чинити на власний розсуд, так усе й відбувалося. Проте, переконаний військовий, урятувати Крим тоді можна було.

«На це запитання я мав відповіді, з роками вони змінюються, але суть залишилася одна. Якби почався опір і ми змогли б деблокувати як мінімум Феодосію, морську піхоту і разом з ними вийти на узбережжя моря в Керчі, то, фактично, можна було б закріпитися», – пояснює Павло Патарецький.

Зокрема, зазначає гість програми, якби наші бійці зайшли у гори, то вибити їх звідти було б дуже складно, і Крим можна було б відстояти.

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights