“Я живий! Я дивом живий! Дякую вам: 26-річний пілот після тяжкого поранення у повітрі розповів, чи зможе ще літати

26-річний пілот Дмитро Шкаревський після тяжкого поранення в повітрі зміг стати на ноги, чим поділився у своєму блозі.

Як пише Politeka.net , Дмитро Шкаревський – український пілот, який літає літаком-винищувачем. Декілька днів тому український герой розповів про поранення, яке отримав у повітряному бою.

“Я живий! Я дивом живий! Дякую вам усім за теплі слова, підтримку та переживання! Моє самопочуття зазвичай бажає бути краще, але найгірше позаду) Це моя історія на все життя”, – писав пілот.

Після цього Дмитру зробили тяжку операцію на хребті. Після хірургічного втручання Дмитро знову вийшов на зв’язок з Інстаграм.

“Сьогодні побачив Дніпро, побачив сонце та небо, бо небо я так довго ще не бачив.

Мені сьогодні вдалося встати і трохи пройтися, все ще болить, але Лілі не дає себе шкодувати, тому маю намотувати кола по лікарні з кожним днем ​​вірю, що буде краще. Тепер я трансформер”, – написав український герой.

“Найшвидшого одужання та велика подяка і можна незручне питання?? А з такою травмою ви зможете ще літати?”, – написав один із українців і поставив запитання летчеку.

“Все можливо”, – лаконічно відповів пілот.

Українці у коментарях почали активно бажати пілоту здоров’я:

“Мільйон вкотре безмежно дякую Вам за захист України та всіх українців! Нехай Бог зберігає Вас! Нехай залікуються усі Ваші рани якнайшвидше!”;

“Маверік герой у фільмах, а Ви у справжньому житті! Дякую за захист у небі, тих, хто на землі!”.

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights