Знахідка від якої підкосилися ноги навіть у поліції: В Києві у річці Либідь виловили тіло легендарного військового: відео

Столuчні пoліцейcькі встанoвлюють oбставuнu смeрті дегендарного військовослужбовця, якuй знuк ще на початку січня. Про це пoвідoмляє відділ комунікації пoліції Кuєва.

До цілодобового пошуку знuклого, який трuвав понад десять днів, було залучено оператuвнuх працівнuків, дільнuчнuх офіцерів поліції, кінологів зі службовими собакамu, військовослужбовців Національної гвардії, водолазів Державної служби з надзвичайних ситуацій та рятувальників.

До поліції Києва звернулась мешканка Вінницької області із заявою про зникнення її сина. За словами жінки, на початку січня він раптом перестав виходити на зв’язок. Поліцейські одразу зареєстрували звернення та розпочали пошуки зниклого. Як розповів начальник сектору кримінальної поліції відділу поліції на станціях залізничного транспорту Андрій Жувак, завдяки записам камер відеоспостереження правоохоронці встановили місце, де чоловік проводжав на потяг своїх друзів по службі, а після цього він зник.

“Ми провели спецоперацію з розшуку чоловіка, опитали десятки свідків. Цілодобово наряди поліції відпрацьовували можливі маршрути руху зниклого та встановили, що військовослужбовець перебував біля річки Либідь. Не дивлячись на низьку температуру, водолази занурювались у водойму, а кінологи зі службовими собаками ретельно обстежували прилеглі території. У результаті, ми знайшли у воді тіло 25-річного вінничанина. За цим фактом ми розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України”, – розказав Жувак.

Поліцейські продовжують встановлювати обставини події. Досудове розслідування триває.

У Києві у річці Либідь знайшли тіло військового: відео

Нагадаємо, у Києві повідомлено про підозру чоловіку у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Досудовим розслідуванням встановлено, що у новорічну ніч на Андріївському узвозі між двома раніше незнайомими чоловіками виник конфлікт. Під час конфлікту підозрюваний наніс потерпілому декілька ударів ножем в різні частини тіла, а також удари руками та ногами по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер у лікарні.

ЗА матеріалами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights