На Тернопільщині комунальники приїхали на виклик і були шоковані знахідкою – каналізацію забило грішми

У Ланівцях на Тернопільщині каналізацію забило грішми. Хтось змив великі купюри євро та фунтів в унітаз.

Гроші виявили місцеві комунальники, які власне й чистили забиту каналізацію. Про це розповів міський голова Роман Казновецький, опублікувавши відповідне відео.

Комусь заважали гроші

Українці люблять змивати в унітаз що не треба, на що часто скаржаться комунальники, адже все, окрім туалетного паперу та рідин забиває каналізаційні стоки. Проте таку знахідку комунальники Ланівців виявили вперше. Хтось злив в унітаз справжні обпалені євро та фунти.

Скільки коштів людина “витратила” в унітаз підрахувати неможливо. Адже частина грошей пішла в каналізацію.

Працівники комунального підприємства знайшли обпалені купюри. Гроші справжні. Це переважно євро та фунти. За словами працівників, було знайдено до семиста євро тільки сотками, скільки їх втекло в каналізацію на разі не відомо. Комунальники витягли лише ті, які забили каналізаційні стоки,
– сказав він.

Чому гроші потрапили в каналізацію у місті не знають й з місцевих жителів ніхто не дізнавався. Проте мер міста попросив українців тримати гроші в банку, а ще краще – донатити на ЗСУ.

Шановні жителі Лановецької громади та України. Не забивайте каналізацію. Користуйтеся банківськими установами. Краще донатьте на ЗСУ,
– написав Роман Казновецький.

ЗСУ йдуть в контрнаступ! Ми одразу повідомимо про звільнені міста в нашому телеграмhttps://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frvkaz%2Fvideos%2F520143583394766%2F&show_text=false&width=267&t=0

Реакція мережі

Українці здивовані такою знахідкою комунальників. Деякі припускають, що хтось змив хабар. Також є версія, що це священник УПЦ МП змив “зайве” перед перевіркою СБУ. Деякі в шоці від того, що людина, яка це зробила, не віддала гроші на благодійність.

Натомість жителі Ланівців жартівливо дивуються, де в їхньому маленькому містечку можна стільки вкрасти.

  • “Це московський патріархат перед перевіркою СБУ”
  • “Де в Ланівцях можна стільки вкрасти?”
  • А скільки людей онкохворих помирає через брак коштів на лікування, нема слів”
  • “Реально краще б на ЗСУ задонатили”
  • “А ще кажуть українці погано живуть”
  • “Так ось чому орки крадуть наші унітази”
  • “Напевно якийсь корупціонер чекав обшуку, з’їсти всі не зміг, змив в унітаз. Спочатку хотів спалити, але це б могло його видати. Якось так напевно.”
  • “Там був друк фальшивих грошей”
  • “Хтось “замітав” сліди коли в двері гамселили СБУ. Тому й згоріти не встигли”
  • “Жаль людину, яка їх втратила”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights