Вu просuлu показатu лuце і деталі судді, якuй прuйшов за rумдопомоrою: Те що вu дізнаєтеся про інших членів його родuнu вас шоkує

Вu просuлu фото та деталі щодо судді Івана Голошuвця – мu показуємо та розповідаємо!
Фотографія з ще, на той час, відкритого інстаграм-акаунту дружини судді, який вона веде для розвитку свого бізнесу. А бізнес у дружини судді дуже цікавий – гадання на картах таро та привороти, зокрема, на багатство та «ген изобилия».

Годинна онлайн-консультація дружини Голошивця коштує 4 000 грн. Всі скріни, які підтверджують написане нами ви знайдете в коментарях до цієї публікації.
Загалом, Анна Голошивець неодноразово пише про те, що привернула до себе багатство й добробут і має досить непогані доходи.

Ось тільки в деклараціях судді ми цього не бачимо
Єдиний дохід від підприємницької діяльності дружини Іван Голошивець вказує ще в декларації за 2019 рік – 50 000 грн. Всі інші роки задекларовані доходи дружини – допомога для переселенців та при народженні дитини. Відсутність доходу від бізнесу про який дружина судді розповідає в соціальних мережах може свідчити про те, що насправді все не так, як вона описує, або ж, доходи отримуються неофіційно.

Щодо самого Івана Голошивця, то за 3 роки (з 2018-2021) він заробив понад 3.3 млн гривень.
Якщо говорити про майно, то єдиною задекларованою нерухомістю у власності судді 2014 року була квартира в Донецьку, проте, і вона зникла з декларації за 2020 рік. При цьому жодних доходів від продажу квартири суддя – не декларував, а тому виникають питання на яких умовах вона була відчужена.
Натомість весь час у декларації судді є службова квартира у Слов’янську, хоча, як вже відомо, суддя та його родина наразі проживають під Києвом. Цікаво, чи з’явиться це майно в декларації судді за 2022 рік?

Не можемо не розповісти й про інших членів родини судді. Зокрема, його батько довгий час (з 1984 по 2014 рік) працював у донецькому СБУ, а з 2014 року – адвокат. З початку російської агресії батько судді неодноразово здійснював подорожі до російської федерації. Як мінімум з 2016 по 2019 рік рідна сестра судді навчалася та проживала в москві.
Звичайно, всі виявлені нами факти будуть направлені до Етичної ради, яка вже незабаром має розпочати співбесіди з кандидатами до Вищої ради правосуддя серед яких є й Іван Голошивець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights