“За что ви так со мной, я нє панемаю…” Російська туристка шoкoвaнa як повелися з нею у Норвегії, на неї чекав “сюрприз” ФОТО

Росіянка Олена Славко разом із родиною вирушила на власному авто в тур Європою. Їхала туристка з Білорусі до Латвії, а звідти – до Швеції та Норвегії. В останній країні на машині громадянки країни-агресорки залишили неприємний сюрприз – видряпане англійською мовою слово murderers (“вбивці”)

Шокована мандрівниця, яка щиро не розуміє, чому за кордоном до росіян таке ставлення, дала коментар “Лента.ру”. Вона розповіла, що інцидент стався у Норвегії, на Лофотенських островах.

Росіянка із сім’єю під час тріпу приїхала до однієї з гір, щоб погуляти околицями. Автомобіль вона залишила на необладнаній парковці. Поруч стояли й інші машини із європейськими номерами. Переважно, норвезькими та шведськими.

“Ми бачили всіх, хто спускався і піднімався. Всі були налаштовані доброзичливо. Але коли повернулися, побачили, що бічне дзеркало було вивернуто, на дверях невелика вм’ятина, а на капоті – напис”, – поділилася туристка.

У Норвегії на автомобілі росіянки видряпали напис ''вбивці'': шокована туристка розповіла подробиці

Олена підкреслила, що перед тим, як їхати на відпочинок до Європи, вона отримувала рекомендації та попередження від друзів, які запевняли, що за кордоном росіяни можуть зіткнутися з неприємними інцидентами.

У Норвегії на автомобілі росіянки видряпали напис 'вбивці': шокована туристка розповіла подробиці

“Вони розповідали, що на машини з російськими номерами часом можуть вивалити сміття, наклеїти прапори іншої країни або нанести якісь написи”, – прокоментувала росіянка.

Обозреватель

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights