Це просто в голові не вкладається, подивіться до чого додумалися чиновники на Черкащині

Втой час коли Україну підтримує цілий світ, передає зброю і не тільки, у нашій країні знаходяться створіння, які на цьому наживаються.

Ці засоби захисту виготовилися в Україні однією з громадських організацій. Через Черкаську військову адміністрацію мали бути передані на потреби оборони. Утім, замість безкоштовної передачі українським захисникам, причетні чиновники намагались продати бронежилети через афілійовані комерційні структури та мережу супермаркетів”, – зазначається в повідомленні.

Незаконно, намагалися продати 1000 бронижелетів на суму 12 мільйонів гривень. Просто на секунду уявіть собі хтось ці гроші збирав, хтось віддавав послідні накопичення і саме головне, той хто зараз у самісінькому “пеклі” захищає нас з вами від російської навали через нестачу бронижелетів не зміг вберегти своє життя, хтось втратив батька, сина, чоловіка і їх більше не повернути втратив назавжди, бо хтось вкрав бронижелети.

Саме так, про це потрібно говорити, більше того за це потрібно максимально ефективно карати, адже в цей час, як мінімум такого немає бути.

Виникає просте питання, якби хоть у когось з них, хто був причетний до даної схеми був син на війні, чи змогли б вони вкрасти ці бронижелети? Коли ви вже нажеретися су*и? А можливо просто їх відправити на передову без бронижелетів?

Відомо, що в одній із торговельних мереж вилучили частину бронежилетів та шукають решту, які були призначені для ЗСУ. Їх передадуть на потреби українським військовим. Також проводяться заходи із встановлення всіх обставин злочинної схеми та причетних до неї осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights