Господь є!Залишилася дірка від ку*лі з іншого боку! Мурахи по шкірі від вражаючої історії порятунку українського героя

На кадрах можна побачити, що залишилося від гаджета українського захисника, який урятував йому життя.

Український воїн вижив у бою дивом, його зміг захистити простий смартфон. Телефон отримав “поранення не сумісне із життям”, але врятував українського бійця. Схоже, Ангел-охоронець оберігає наших захисників таким чином. Про це детальніше розповів на своєму TikTok-каналі Кирило Ільницький, пише politeka.net.

Зокрема, захисник дивом вижив завдяки своєму телефону. Так, пристрій зміг зупинити кулю чи небезпечний уламок. Він потрапив у смартфон, що врятувало життя бійцю або, принаймні, вберегло йому кінцівку.

“Телефони рятують життя. Руку точно. Шкода, що там ще залишилося багато росіян. А ти, Андрюхо, просто красень”, – жартує боєць, який зняв відео.

На кадрах можна побачити, що залишилося від телефону українського захисника. Так, куля прошибла пристрій та дірка залишилася з іншого боку гаджета. Можна тільки уявити, що було б із військовим, якби пошкодження отримав він, а не мобільний телефон.

Користувачі мережі пораділи за українського захисника і бажали йому якнайшвидшого одужання: “Удачі вам побільше і якнайшвидшого одужання”, “Коли рідні за тебе щодня моляться”, “Слава Богу, бережіть себе”, “Одужуйте, я вам дуже вдячний. За те, що ви робите”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights