Зеленський ж0рстко “заткнув рот” Паші Мерседесу через його поrрози і прoкльoнu. Відео

Ексочільник Києво-Печерської лаври митрополит Павло Лебідь “гарантував”, що “Бог не простить” Володимиру Зеленському вигнання Московської церкви з Лаври й сльози виселених священників “не впадуть у землю – вони впадуть йому на голову”.

Слова Павла Лебідя прокоментував радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк. Він акцентував, що це питання віри, а не обрядових посередників, які щось говорять чи від імені когось. Паша “Мерседес” також заявив, що братія не покине Лавру, поки не отримає “документи із суду”.

“Вони не можуть спілкуватися з Богом, щоби від його імені говорити. Це дуже важливо зрозуміти навіть тим, хто вважає, що вони мають певні сенси”, – заявив він.

Подоляк переконаний, що ці погрози – погрози від звичайної людини, яка має кримінальний слід.

“Мені видається, що оцей “провінційний комплекс неповноцінності”, який слідував за українською державністю 30 років, він ще вдається взнаки”, – сказав Подоляк.

Ця війна вже розставила акцент – Росія не є і ніколи не була другом України. Росія завжди використовувала її як територію, яку вона має поневолити, має створювати тут свої маріонеткові політичні, релігійні, культурні осередки,
– розказав він.

Михайло Подоляк переконаний, що це все треба завершувати. Мовляв, якщо людина проявляє нелояльність до української державності як концепції, вона має за це або юридично відповідати в межах чинного законодавства, або має поїхати в Росію і там говорити будь-що.

“Буду прямо говорити – це не про свободу віри чи свободу слова, це про нетолерантність, яка привела в нашу країну війну”, – пояснив він.

Радник керівника Офісу Президента наголосив, що “концепцією російського самодєржавія” є теза – “сотворіть собі кумира”. Мовляв, росіяни завжди обирають собі царя чи іншого самодержця.

“Чи патріарха, який не є патріархом в повному сенсі. Тут ми про Гундяєва (патріарха Кирила – 24 Канал) говоримо. Це людина, яка сьогодні закликає масово вбивати цивільне населення іншої країни”, – заявив він.

За його словами, предстоятель Російської православної церкви не має жодного відношення до класичної християнської релігії.

“Адже це все є єретична церква, якщо так можна сказати, під назвою РПЦ. І маємо до цього так само ставитися”, – сказав він.

Дозволить оцей “гнійник” нарешті закрити. Хірургічно закрити. І ми це зробимо в будь-якому випадку, адже вони самі йдуть на ескалацію,
– зазначив радник керівника Офісу Президента.

Радник керівника Офісу Президента зазначив, що, те, що митрополит Павло на своєму “Мерседесі” порушує правила дорожнього руху, коли їздить по території Лаври, будуть оцінювати правоохоронці.

Він переконаний, що через рік чи два в Україні будуть говорити лише про одну церкву.https://1plus1.video/video/embed/ltJ6hTNC

0

SHA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights