Знайомтесь…Ну якось треба утримувати будинок площею 400 кв.м… НАБУ впіймали суддю Людмилу Салтан на хабарі в 4 000$

Україна знову стала свідком виявлення корупційних схем в судовій системі країни. Цього разу на хабарі в 4 000 доларів США спіймана суддя Київського районного суду м. Одеси Людмила Салтан. За версією слідства, вона отримала гроші за ухвалення позитивного рішення у цивільній справі на користь громадянина.

Це не перший випадок, коли Людмила Салтан стала фігурантом розслідування. Вже у 2016 році ми показували будинок судді у Одесі площею майже 400 кв.м, а також звертали увагу на її причетність до корупційних схем. Але судова система країни продовжувала захищати її, і тільки зараз вдалося встановити факт отримання хабара.

Важливо зазначити, що суддя була викрита “на гарячому”, що свідчить про те, що в Україні почали працювати ефективні механізми боротьби з корупцією. Але це не означає, що проблема повністю вирішена. Щоб побороти корупцію в судовій системі, необхідні додаткові реформи та зміни в законодавстві.

НАБУ продовжує розслідування цієї справи, і ми маємо надію, що правосуддя буде відновлене, а винні у корупційних схемах отримають заслужене покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights