Пом”яніть цю дитину….До свого 20-річчя Герой не дожив два дні….На Донецькому напрямку заигнув 19-річний військовий з Козятинщини

На Донецькому напрямку загинув 19-річний військовий з Козятинщини

  • На війні загинув мешканець Іванківців Артем Москаль. Військовому було лише 19 років. До свого 20-річчя Герой не дожив два дні. Вічна пам’ять!

Сумну звістку повідомила Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва.

— Дуже важкі дні оборони на Донецькому напрямку, ми втрачаємо Воїнів, найкращих, — цитуємо повідомлення. — загинув Артем Москаль, 17.10.2002 р.н. Герой проживав у Іванківцях, йому не виповнилось 20 років. Співчуття родині і винести біль втрати. Про день і час прощання повідомимо згодом. Вічна пам’ять. Слава Україні.

Про втрату також написали на сторінці Іванковецька філія Козятинського ЗНВК І -ІІІ ст.«Школа-дитячий садок» №9:

«Козятинська гімназія № 9 висловлює глибокі співчуття Олені Полонській, сім’ї Сіриків з приводу героїчної загибелі сина, онука, випускника Іванковецької школи, захисника України — Артема Москаля. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини — велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі».

Про загибель молодого Героя пишуть і мешканці громади:

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам’ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights