Сумна новина…Всі так вірили в чудо… на жаль п1дтвердилося найгірше…Заигнув 46-річний військовий Василь Подолян з Теплика

«Всі жили надією». Загинув 46-річний військовий з Теплик

  • Василь Подолян з Теплика з 24 лютого 2023 року вважався зниклим безвісти. Всі жили надією, що можливо у полоні, але живий… Та на жаль підтвердилося найгірше…

Старший сержант Василь Подолян проходив службу у першому мотопіхотному відділенні першого мотопіхотного взводу другої мотопіхотної роти в/ч 2962. 

Загинув 24 лютого 2023 року поблизу населеного пункту Вугледар на Донеччині. Виконував бойове завдання. Сумну звістку повідомила Теплицька селищна рада. 

— Василь Вікторович був хорошою людиною, люблячим батьком, коханим чоловіком, турботливим сином, справжнім господарем свого дому. Позитивний, спокійний, врівноважений, працьовитий, скромний та щирий — таким його знають тепличани, — цитуємо повідомлення. — Він не боявся труднощів. Організував власну справу — займався покраскою та ремонтом автомобілів. Попереду було багато планів, а головне — на ноги необхідно поставити сина та доньку. Йому тільки б жити та клята війна все зруйнувала, обірвала його життя.

У військового залишилися батьки, дружина, брати та діти.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам’ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights