Людина з добрим серцем! Японець продавши свій будинок в Японії, переїхав до Харкова, відкрив кафе і безкоштовно годує всіх містян

75-річний японець Фумінорі Цучіко відкрив у Харкові кав’ярню, в якій безкоштовно годує всіх охочих гарячими обідами.

Про це повідомляє ТСН.

В червні 2022 року японець здивував харків’ян, коли на знак своєї підтримки, приїхав жити в метро, де місцеві ховалися від російських обстрілів. Зараз же чоловік вирішив в інший спосіб допомагати містянам. Він годує їх смачними теплими обідами.

Більшу частину своїх відвідувачів чоловік знає особисто, адже разом з ними дев’ять місяців ховався у підземці від ракет і БПЛА Росії.

«Кожна людина щодня має їсти. І хоча б один раз на день я хочу нагодувати людей, бо більшість наразі має труднощі з грошима», — зазначає японець.

Кухарів шукали завдяки оголошенням. Годують харків’ян трьома стравами, а також за бажанням роблять чай. І хоча Фумінорі не дуже добре знає англійську, а місцеві не говорять японською, це не заважає їм знаходити спільну мову.

Кафе чоловік відкрив за власні кошти, які отримав з продажу квартири в Японії. З фінансуванням допомогли друзі, благодійні організації та підписники у соціальних мережах.

Своє кафе Цучико відкрив на Салтівці. Також, незважаючи на понівеченість масиву, чоловік винаймає там квартиру. На Батьківщину поки не збирається повертатися та говорить, що буде в Україні до тих пір, поки зможе допомагати людям.Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights