Що ж це таке коїться?Всі як одна жінки, біженкu, які вертаютсья назад в Україну підтверджуюmь одну дуже важливу річ, що…

Все частіше в мережі можна зустріти розповіді жінок, які змушені були виїхати з України в різні куточки світу, розказують олдну дуже важливу річ: Після проведеного часу в Європі я зрозуміла декілька важливих речей. Я в жодному разі не хочу образити чужу культуру і вдячна за все,за тепле ставлення до українців, але будьмо чесними. Такого сервісу як в Україні немає ніде.

Такого рівня б’юті-індустрії та фахівців в галузі косметолог ії. Стоматологи- найкращі в Україні,клініки та процедури? Тільки у нас! Вибір продуктів,вибір магазинів,вибір найсмачніших ресторанів. А якою популярною та якісною у нас стає фермерська індустрія. Продовжимо? Найдешевший мобільний зв’язок,домашній інтернет,найдешевше таксі, найдешевша почта,цілодобові аптеки та магазини,які працюють за графіком а не коли їм заманеться. Найулюбленіше: В нас до лікаря можна потрапити сьогодні-завтра а не з липня по грудень. Банківська система яку можна порівняти лише з американською на лаштована онлайн без тисячі папірців,черг та тижневих очікувань.

І всі наші документи від паспорта до ковід сертифікату- в одному додатку! І ще багато іншого… А ми цього навіть не усвідомлювали,приймали як належне,не цінували. І поспішали робити все як у Європі, хоча були на п’ять кроків попереду. Україна під час війни працює на багато швидше ніж Німеччина, Італія чи інші країни без воєнних дій. Я точно знаю що колись настане той день,коли кожна європейська країна,дивлячись на нас скаже: Ми хочемо жити як в Україні.

Автор: Даша Квіткова Дуже відгукається. Nata Lija

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights