Теплі куртки незабудьте!”Масштабний снігопад пре в цю область України, мороз вдарить у цьому регіоні”: синоптики пів години тому приг0ломшили -буде сніг посеред весни

"Масштабний снігопад пре в цю область України, мороз вдарить у цьому регіоні": синоптики про сніг посеред весни

Синоптики кажуть про серйозні опади, які чекають Україну. Також деякі місцевості й на далі стикатимуться з цілком зимовою погодою: очікується сніг і навіть мороз.

Як інформує “Укргідрометцентр”, 26 квітня у західних, вдень і в більшості північних, центральних та Одеській областях помірні дощі, в Карпатах з мокрим снігом, на решті території переважно без опадів; температура вночі 3-10°, вдень у західних, Житомирській, Вінницькій областях 6-11°, на решті території 13-18°, у східних та південних областях до 21°.

27 квітня невеликі, вдень у більшості центральних, південних та східних областей помірні дощі, в західних областях без опадів; температура вночі 1-8° тепла, у західних областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3°, вдень 8-13° тепла; у південних та східних областях вночі 5-10°, вдень 16-21°.

28 квітня вночі на Лівобережжі, в Одеській та Миколаївській областях, вдень у східних та південно-східних областях короткочасні дощі, місцями грози; на решті території без опадів.

Температура на Лівобережжі вночі 6-12°, вдень 15-20°; на решті території країни вночі 1-7° тепла (у західних, більшості північних та центральних областей на поверхні ґрунту місцями заморозки 0-3°); вдень 8-14° тепла, на Закарпатті 12-18°.

На високогір’ї Карпат вночі 0-5° морозу, вдень 1-7° тепла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Verified by MonsterInsights